Viikkoarviointia Poppletilla

Käyttäjän SopettajaHannele kuva
Julkaistu , SopettajaHannele

Luokassamme on muodostunut tavaksi arvioida kulunutta kouluviikkoa ryhmissä siniruutuisiin vihkoihin. Yksi kirjoittaa ja jokainen ryhmän jäsen miettii omalta osaltaan viikon highlighteja. Kohokohdiksi ei kelpaa "äidinkieli" tai "matikka" vaan kaikkien pitää oikeasti funtsata mikä on ollut mieluisaa tai missä on onnistuttu viikon aikana.

Kevään merkkejä ja vähän muutakin...

Käyttäjän SopettajaHannele kuva
Julkaistu , SopettajaHannele

Kevät on jo pitkällä!

Maaliskuun puolessavälin kuvailimme iPadeilla jo kevään merkkejä. Aikuiset olivat aiheen suhteen vähän epäileviä. Voisiko maaliskuussa löytyä vielä kevään merkkejä? Lapset lähtivät laitteet kourassa pihalle ja löysivät yllättävän paljon kevään merkkejä! Leskenlehtiä, metsämansikantaimia, ketunleipiä, purot solisivat, mustikan taimet vihersivät, aurinko lämmitti....

Lappeen 2D: n kuulumisia

Käyttäjän SopettajaHannele kuva
Julkaistu , SopettajaHannele

Hei kaikille! Olen luokanopettaja Hannele ja vedämme yhdessä työparini Ritvan (erityisluokanopettaja) kanssa tokaluokkaa Lappeen koulussa. Luokassamme on 19 mukavaa ja reipasta lasta. Oppilaistamme osa on tehostetun tai erityisen tuen piirissä. Luokka toimii inklusiivisilla opetusjärjestelyillä. Lisäksi kanssamme työskentelee koulunkäynninohjaaja Annika.